Over Bouwmedia

Uitgever van diverse media in print en online

BouwMedia B.V. is in 2008 opgericht door Stephan Beelen en Bert Romeijn. Sinds 2021 heeft Stephan Beelen de 50% aandelen van Bert overgenomen en is hij de enige eigenaar. Wij geloven erin dat ons succes onlosmakelijk verbonden is met onze jarenlange ervaring in het media- en uitgeversvak en de service die wij onze relaties bieden.

Het team van Bouwmedia bestaat uit gedreven mensen met een passie voor het vak. Samen werken wij aan het succes van onze klanten!

Wij zijn een mediabedrijf, gespecialiseerd in het uitgeven van diverse media in print en online. Naast het exploiteren van een aantal eigen magazines met bijbehorende websites hebben wij een brede expertise opgebouwd op het gebied van sponsored magazines waarbij het gehele traject door ons wordt verzorgd. Ons ervaren team regelt voor u de advertentieverkoop, paginaopmaak, redactionele producties, drukwerk en distributie.

Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan met het maken van diverse tijdschriften, digitale media en web-platforms in eigen beheer en voor derden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn?Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Maak kennis met onze superhelden

Ons Team

Wij helpen uw bedrijf groeien

Stephan Beelen
Directeur
Sanne Crapts
Sales
Esther Overgaauw
redacteur
Ellen Grillis
Opmaak Studio
Karin Rovers
Administratie / Traffic manager
Nick Groot
Developer
TOP