UW-Woonidee.nl

Uit onderzoek is gebleken dat de consument op internet in het oriëntatieproces in eerste instantie wordt geprikkeld door foto’s en pas in een latere fase op zoek gaat naar de bijbehorende informatie. BouwMedia heeft hier handig op ingespeeld met de website: www.uw-woonidee.nl.

Deze website bestaat geheel uit foto’s, is zeer overzichtelijk en zorgt ervoor dat de consument eenvoudig bij informatie over producten terecht kan komen. Alle foto’s leiden namelijk direct naar de producten die in Product in Beeld staan op de verschillende websites van UW-woonmagazine.nl.

Kijk voor meer informatie op www.uw-woonidee.nl

Doelgroep: de consument die gaat verbouwen of aan de slag wil met het interieur

Wat bieden wij u

Wanneer u adverteert in onze magazines of op onze websites, worden de afbeeldingen van uw producten automatisch doorgeplaatst op UW-Woonidee.nl

Zo worden uw producten nog vaker online gezien en beter online gevonden!


Project Informatie:

Categorie:
Nieuwsbrief gebr.:
Openrate:
Clickrate:

SEO Statistieken:

Website Statistieken:

Aantal gebruikers:
Aantal sessies:
Paginaweergaven:
Social Media Kanaal Volgers Views Betrokkenheid Man Vrouw Onbekend
UW-Woonidee.nl Pinterest Pinterest 5.100 600.000 1.300
UW-Woonidee.nl FaceBook Facebook 36.010 10.200 12.120 17.2% 82.8%
UW-Woonidee.nl Instagram Instagram 3.000
UW-Woonidee.nl Twitter Twitter 3.767 2.277

Combineer met UW-Woonwinkel.nl voor een nog groter bereik

Combineer met UW-Woonmagazine Shop voor een nog groter bereik

UW-Woonmagazine Shop

Dit is onze webshop die onder het label van UW-woonmagazine.nl hangt. Deze webshop is volledig geautomatiseerd en wordt door middel van affiliate webshop gevuld en up to date gehouden. Wil je ook op deze website staan neem dan contact op met een affiliate bedrijf als Daisycon, Tradetracker of Awin. Maar je kan ons natuurlijk ook altijd even bellen we helpen je graag.

Combineer met UW-Woonboek - Eerste editie voor een nog groter bereik

UW-Woonboek - Eerste editie

De eerste editie van het hardcover UW Woonboek is een schitterend interieurboek met 288 pagina’s met fraaie reportages van bekende interieur architecten en exclusieve interieurs. Prachtige foto’s en inspirerende teksten zorgen ervoor dat je in dit interieurboek blijft bladeren.

Voor meer informatie over het samenstellen van een soortgelijk product kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Combineer met UW-Woonboek - Tweede Editie voor een nog groter bereik

UW-Woonboek - Tweede Editie

De tweede editie van het hardcover UW Woonboek is een schitterend interieurboek met 288 pagina’s met fraaie reportages van bekende interieur architecten en exclusieve interieurs. Prachtige foto’s en inspirerende teksten zorgen ervoor dat je in dit interieurboek blijft bladeren.

Voor meer informatie over het samenstellen van een soortgelijk product kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Combineer met Het grote openhaardenboek voor een nog groter bereik

Het grote openhaardenboek

Het Grote Openhaardenboek is met veel enthousiasme samengesteld door het team van Bouwmedia. Met een schitterend resultaat.

Op 128 pagina’s vertellen en vooral tónen fabrikanten van openhaarden, ontwerpers, importeurs, meesterdecorateurs en specialisten in totaalconcepten wat er mogelijk is met en rond een openhaard. Marcel Wolterinck, Piet Boon, Eric Kant, Kees Marcelis, Pieter Porters en Eric Kuster geven op paginagrote foto’s weer wat hun visie op een interieur met openhaard is.

In dit boek, met als ondertitel Wonen bij de openhaard, wordt alles teruggebracht tot de essentie; een lekker vuurtje stoken om van uw huis een thuis te maken.

Voor meer informatie over het samenstellen van een soortgelijk product kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!
TOP