Ontmoet ons nieuwe verkoopteam!

Ontmoet ons nieuwe verkoopteam!

Ontmoet ons nieuwe verkoopteam!

Ons verkoopteam is uitgebreid met twee enthousiaste teamleden. Nicole Muileboom en Sanne Crapts vormen samen ons team van media adviseurs en zullen onze partners van het UW Woonplatform (magazines, websites en Woonboek) van A tot Z begeleiden en adviseren. De focus van dit leuke team ligt op het bereiken van de juiste doelgroep voor elke partner met het beste resultaat. 

 

Sanne is gewend samen te werken met nationale en internationale woon- en interieurmerken. Deze pittige vrouw ziet altijd kansen voor haar klanten en pakt die met beide handen aan. Daarbij zet ze elk gewenst middel in. Persoonlijk contact staat bij Sanne voorop. Maar bovenal staat zij altijd in dienst van het bereiken van jouw commerciële doelstellingen.

 

Nicole is niet alleen de vrolijkste van ons team, ze heeft ook goede ervaring in B2B en is hard bezig haar kennis nog verder uit te breiden. Ze houdt van het contact met de klanten en is helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur. Nicole helpt je graag met de leads genereren waar je naar op zoek bent!

 

Wil je samen met Sanne en Nicole een plan maken om de verkoop van producten via de Bouwmedia websites, magazines & Social media een boost te geven? Stuur dan een mailtje voor meer informatie of bel ze even. Ze staan je graag te woord!

 

Sanne@bouwmedia.nl

Nicole@bouwmedia.nl

Tel: 023 521 9858

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u vragen over één van onze producten, dan horen wij dat graag! U kunt contact met ons opnemen via de button hiernaast. Wij helpen u graag verder.

TOP