Magazine Personenvervoer is al meer dan 23 jaar hét vaktijdschrift voor het vervoer van personen. Iedereen in Nederland en België die op een of andere manier betrokken is bij het openbaar vervoer, de taxisector
en het besloten busvervoer leest om de zes weken de meest actuele achtergronden uit zijn sector. Alle recente ontwikkelingen in de OV-, taxi- en toersector komen aan bod. Onafhankelijk, objectief, niet gekleurd door commerciële of andere invloeden en geschreven door specialisten die al jaren thuis zijn in het personenvervoer.

personenvervoer-magazine

Doelgroep: iedereen in Nederland en België die betrokken is bij het openbaar vervoer, de taxisector en het besloten busvervoer
Oplage: 4.500 stuks per editie
Aantal uitgaven: 6 uitgaven per jaar

De website van Magazine Personenvervoer is onderdeel van het Platform Personenvervoer: een combinatie van informatieve vakmedia:website, nieuwsbrieven en magazine voor iedereen die op de een of andere wijze betrokken is bij het openbaar vervoer, de taxi of de toer. Het laatste nieuws uit het personenvervoer in Nederland en België, verzameld door experts die in de diverse sectoren thuis zijn, vindt u op onze website.
De nieuwsbrieven van Magazine Personenvervoer geven u een compacte samenvatting van de laatste ontwikkelingen in het OV, de taxi en de toer. Op verzoek krijgt u het elke week in uw email-box. Zo bent u dus niet alleen steeds bij, maar leest u bij ons ook de achtergronden van de meest actuele ontwikkelingen. Ongekleurd, neutraal en onafhankelijk.

Website: www.pvmagazine.nl
Tariefkaart: Klik hier om te downloaden.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op: